Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Woodchuck terraskachels

Woodchuck tipi met Woodchuck S tuinkachel

De Woodchuck Tipi is een grote, stormvaste tent gebaseerd op de beproefde indianen teepee, maar gemoderniseerd met een gesloten terraskachel en waterdichte schoorsteendoorvoer. De Woodchuck Tipi is een gezellige en warme ontmoetingsplaats in je tuin voor elk seizoen !

Woodchuck Tipi met de deur open en zicht op houtkachel zonder rook
Tipi met schoorsteen en Woodchuck tuinkachel bij schemer

We combineren de voordelen van een klassieke indianentent zoals goede ventilatie, stabiliteit en charme met de voordelen van de Woodchuck S tuinkachel: warm en gezellig houtvuur zonder lastige rook. Bovendien is de Woodchuck Tipi waterdicht, zelfs zonder ozan doek.

Vanwege de vorm en de constructie is een tipi een van de meest stabiele tenten bij winderig weer. De Woodchuck Tipi kan dan ook het hele jaar blijven staan in tegenstelling tot eenvoudiger tentjes. En.. bij deze echte indianentent steken er geen lange koorden met spanners uit, zo heb je een strakke afwerking en minder kans om te struikelen.  De rechte, strakke lijnen van de Woodchuck S houtkachel vind je ook terug in de Woodchuck Tipi.

Woodchuck S terraskachel met houtvuur in indianentent

De Woodchuck S tuinkachel is een gesloten buitenhaard met glas aan 4 zijden. In combinatie met de Woodchuck Tipi verwordt de Woodchuck S een grote tentkachel met als troef het alzijdig zicht op het vuur.

De tipi is verkrijgbaar in 5, 6 of 7 meter diameter, met een dik, kwalitatief 420gr/m2 canvas rondom de 15 lange volhouten, ontschorste Epicea (spar) palen.

In de ø6 meter Woodchuck Tipi zit je bijvoorbeeld met 10 volwassenen comfortabel en ruim rond het vuur, in je eigen tuin en beschut van de elementen ! Een ø6 meter Woodchuck Tipi neemt circa ø7 m plaats in buitenwerks. Een tipi is geen vaste structuur en kan dus, in de meeste gebieden, zonder vergunning geplaatst worden.

Weer of geen weer, we spreken af in de warme gloed van de Woodchuck Tipi !

Weer of geen weer, we spreken af in het tropisch microklimaat van je eigen tuin !

Weer of geen weer, we spreken af !

Prijs op aanvraag.

Met of zonder installatie.

Met of zonder inrichting.

Levertijd 6-8 weken.

Enjoy 

 

Logo Woodchuck terraskachels

Langaard 11
3221 Nieuwrode
T. +32 16 53 53 08
E. info@woodchuck.be

Woodchuck rookvrije en rookarme terraskachels, tuinkachels en houtkachels voor buiten.

Hartverwarmende buitenmomenten !